General Motors запазва короната си като най-продаван производител на автомобили в

...
General Motors запазва короната си като най-продаван производител на автомобили в
Коментари Харесай

GM запазва короната си като най-продаван производител на автомобили в САЩ през 2023 г. въпреки скъпоструващата стачка

General Motors запазва короната си като най-продаван производител на коли в САЩ през 2023 година, изпреварвайки противника си Toyota Motor, като облекчава усложненията в предлагането и поддържа търсенето докарайте промишлеността до най-хубавата й година след пандемията.

Автомобилният производител от Детройт загърби удара от скъпоструваща автомобилна стачка, с цел да регистрира продажби на нови транспортни средства в Съединени американски щати през 2023 година от 2 594 698 единици, което е с 14,1% повече от предходната година, до момента в който годишните продажби на Toyota са нарастнали с 6,6% до 2 248 477 автомобила.

Очаква се автомобилните производители да са продали общо 15 499 224 автомобила в Съединени американски щати през 2023 година, най-високото равнище от 2019 година, когато промишлеността регистрира продажби от 17 044 011 автомобила, съгласно данни на консултантската компания Cox Automotive.

Възобновяването на продажбите идва, откакто фирмите усилиха производството си, с цел да се оправят с устойчивото търсене на нови транспортни средства през 20...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР